maandag 30 december 2013

Welkom op de blog van het Regionaal Archief RivierenlandVia deze blog gaan wij u op de hoogte houden over de ontwikkeling van onze nieuwe website.
Deze nieuwe website zal plaats gaan maken voor de "oude" websites van het Regionaal Archief Rivierenland (RAR) en van het Streekarchief Bommelerwaard (SAB). Beide websites blijven tot die tijd in de lucht. De website van het SAB is ondertussen aangepast aan het uiterlijk van het RAR om zo duidelijk te maken dat we vanaf 1 januari 2014 één archiefdienst zijn.

De oude blog en het Twitteraccount van het SAB zijn afgesloten. De volgers van het SAB op Twitter zijn overgezet naar het account van het RAR. Alle nieuwsberichten en andere mededelingen staan voortaan alleen op de "oude" website van het Regionaal Archief Rivierenland en via Twitter houden wij u ook de hoogte.

Voor het gebruiken van diverse databases moet u voorlopig op de "oude" websites blijven zoeken. Dat geld niet voor de archiefinventarissen en de bibliotheekcatalogus van het SAB. Deze zijn overgezet naar het archiefbeheerssysteem van het RAR en dus alleen via de website het RAR doorzoekbaar. Voor dat u aan uw onderzoek begint, moet u zich eerst afvragen of u in de Bommelerwaard of in Rivierenland moet zijn!

De diverse databases van beide archiefdiensten blijven voorlopig in gebruik en zullen aangevuld worden met nieuwe informatie.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten